ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΟΙΤΟYΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ


Ο Ψυχρός Πόλεμος μόλις είχε αρχίσει. Οι επιστήμονες μιας μεγάλης υπερδύναμης ανακάλυψαν σημειώσεις επιστημόνων εκείνου του κατά άλλους ήρωα μέγα και κατά άλλους παράφρονα που έγινε αιτία να αιματοκυλήσει ο κόσμος σε έναν δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Οι σημειώσεις βρέθηκαν στα εργαστήρια μιας εταιρείας η οποία παρήγαγε το Ζάικλον, ζάικλον β συγκεκριμένα, που από την γερμανική μεταφράζεται Κυκλώνας Β’. Πρόκειται για εκείνο το θανατηφόρο αέριο που χρησιμοποιούταν στους θαλάμους αερίων για μαζική δολοφονία ανθρώπων. Επειδή όμως αυτή η εταιρεία χρηματοδοτούσε γερά το κράτος του είτε ήρωα ή παράφρονα, σε αυτή την εταιρεία ανατέθηκε να κάνει και τις έρευνες στις οποίες αναφέρονταν οι σημειώσεις.

Πώς χρηματοδοτούσε το κράτος; Αγόραζε γυναίκες κυρίως, αλλά και άνδρες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να κάνει πειράματα. Φαρμακευτικά, φαρμακευτικά. Ναι. Μετά τον πόλεμο έβγαζε ασπιρίνες, και πρόσφατα συγχωνεύθηκε ή εξαγόρασε την Μοσάντο – αν δεν κάνω λάθος, την εταιρεία που παρασκευάζει κι εμπορεύεται γενετικά τροποποιημένους σπόρους – αν δεν κάνω λάθος, ως μέλος μεγαλύτερου ομίλου,ένα εργοστάσιο του οποίου παράγει γενόσημα φάρμακα για τα οποία σε Αμερική και Ευρώπη έχει κληθεί από την Δικαιοσύνη – αν δεν κάνω λάθος, για νοθεία και εν γνώση της βλάβη και θάνατο ανθρώπων, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει όχι μόνον πρόστιμα «μαμούθ» αλλά να κινδυνεύει να κλείσει – αν και τίποτε από αυτά δεν θα συμβεί λόγω της εθνικότητάς της. Επιπλέον τώρα που θα συνεργασθεί με τον όμιλο, γιατί να ανησυχούμε;

Περιληπτικά, να τι καταγραφές περιείχαν εκείνες οι σημειώσεις. Οι οποίες έμειναν μόνον σημειώσεις χωρίς να προλάβουν να μπούνε σε εφαρμογή. Μετά τον πόλεμο, άλλες μεγάλες δυνάμεις τις χρησιμοποίησαν κατάλληλα.

Υπάρχει ένας φυσικός δεσμός μεταξύ μητέρας και των τέκνων της. Μήπως αυτό υπάρχει και μετά τον θάνατο της μητέρας; 

Μήπως ερευνώντας το, μπορούμε να μάθουμε για την ζωή ή μη ζωή μετά τον θάνατο;

Όταν διαπιστώθηκε ότι πράγματι, με την ταλαιπωρία τέκνων, η μητέρα που βρισκόταν σε πολύ απομεμακρυσμένο σημείο κι έτσι δεν είχα δυνατότητα  επαφής με τα παιδιά της, έδειχνε να καταγράφονται τυπικές, δηλαδή πάντα οι ίδιες λίγο ή πολύ, ανωμαλίες στα εγκεφαλογραφήματά της. Για παράδειγμα, στην ξαφνική απώλεια ενός μέλους του σώματος τέκνου, οι καταγραφές έδειχναν πάντοτε ένα συγκεκριμένο σχέδιο στον εγκεφαλογράφο με τον οποίο είχαν συνδεδεμένη την μητέρα.

Ακολούθησε η αντίστροφη έρευνα. Τα τέκνα συνδεδεμένα με εγκεφαλογράφο, κατέγραφαν τυπικές αποτυπώσεις.

Έμενε να ερευνηθεί η τελευταία απορία. Για μετά τον θάνατο. Οι έρευνες συνεχίσθηκαν. Με θετικά αποτελέσματα για τα ανθρωπόμορφα εκείνα τέρατα. Κι οι έρευνες αναβαθμίσθηκαν σε άλλα επίπεδα, θα έλεγε κανείς, μυστηριακά ή πιο λαϊκά, μυστικιστικά, απόκρυφα.

Υπήρχε όμως κάτι που τους εμπόδισε να αναπτύξουν πιο πρακτικά τα ευρήματά τους. Αλλά η μία από όλες τις μεγάλες δυνάμεις που ήταν οι νικητές και βρήκανε τις σημειώσεις, είχαν ακόμη ένα πρακτικό πρόβλημα να λύσουν.

Εκείνοι που είχαν κάνει τις έρευνες κι είχαν φθάσει στα υπερβατικά μυστήρια, δεν είχαν λόγο να ασχοληθούν με το πρακτικό πρόβλημα που αναφέραμε. Είχαν την συσκευή Αίνιγμα! Κι επιπλέον, δεν εγνώριζαν τις εργασίες του δυστυχή Τούριν ο οποίος κατασκευάζοντας τον πρώτο σύγχρονο ηλεκτρικό – αν θα μου επιτρέψει ο αναγνώστης τον διαχωρισμό – υπολογιστή, κι έσπασε τους κωδικούς της συσκευής Αίνιγμα. Δυστυχής ο ιδιοφυής για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι το Αγγλικό Ναυαρχείο αρνήθηκε να ειδοποιήσει τις νηοπομπές του σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκωδικοποίησε ο Τούριν, για να αποφύγουν τα εχθρικά υποβρύχια, ώστε να μην γίνει αντιληπτό στον εχθρό τους ότι έσπασαν τον κώδικα του Αινίγματος. Ο δεύτερος λόγος που η Μοίρα ήταν πολύ σκληρή με την διάνοια που ονομαζόταν Τούριν, ήταν αφού από την ίδια την βασιλική οικογένεια – αν δεν κάνω λάθος πάλι, εξαναγκάσθηκε σε αυτοκτονία για τις γενετήσιες προτιμήσεις του.


Έτσι λοιπόν, οι κάτοχοι τώρα πια των σημειώσεων, έλυσαν το πρακτικό τους πρόβλημα με την ανακάλυψη που βρήκανε στις σημειώσεις. Τοποθετήσανε μητέρες κουνέλια σε κάθε τους υποβρύχιο, κρατώντας αρκετά τέκνα τους μακριά από τα υποβρύχιά τους. Τοποθέτησαν μητέρες κουνέλια μακριά από τα υποβρύχιά τους και τέκνα τους μέσα στα υποβρύχια.

Βλέπετε, δεν είχε ανακαλυφθεί τότε ότι το λέιζερ συντονισμένο στο πράσινο και στο κυανό χρώμα δεν διαθλάται όταν προσπίπτει και ταξιδεύει μέσα στο νερό. Αυτό επιτρέπει σήμερα την επικοινωνία υποβρυχίων σε κατάδυση με δορυφόρους. Τότε, πώς θα επικοινωνούσαν με τα υποβρύχιά τους ειδικά όταν ήταν σε κατάδυση; Οι δοκιμασίες στις οποίες υπέβαλαν τέκνα κουνελιών, είχαν σαφή και τυπικά (τα ίδια κάθε φορά) όχι μόνο στα ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα των μητέρων κουνελιών μέσα στα υποβρύχια, κι αντίστροφα, μα και συγκεκριμένες κινήσεις μέσα στον περιορισμένο χώρο των κλωβών τους.

Λένε ότι τέτοια «πειράματα» σταμάτησαν την δεκαετία του 1970. Σταμάτησαν από τους ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πριν την υποβολή σχολίου ή και άρθρου προς δημοσίευση, ας είναι υπ’ όψη τα εξής, παρακαλώ.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση σε «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή με κεφαλαία γράμματα, ή άσχετα με το θέμα, ή που περιλαμβάνουν ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητο λόγο, προσβλητικό χαρακτηρισμό, υποτιμητικές προσφωνήσεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες, δεν δημοσιεύονται. Διότι δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του Ιστότοπου.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση περιλαμβάνουν έγκυρο ε-μαιλ, ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολιαστή ή αρθρογράφου ώστε να αποτελεί υπεύθυνο λόγο. Το ε-μαιλ αυτό δεν θα δημοσιεύεται.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται, δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, όχι επαγγελματική. Δεν απολαμβάνει υλικού κέρδους.